image

PH SUMMER CARE JIŽ BRZY V ČR

SUMMER CARE by PH LABORATORIES

Nová kolekce sluneční řady pH Laboratories se nechala inspirovat bohatstvím jedinečného prostředí země a atmosférou Liparských ostrovů. Alicudi, nejzápadnější z těchto ostrovů, poskytl inspiraci díky svému bujnému vřesu a křišťálově čistým vodám Středozemního moře, které se tříští o tmavou půdu spící sopky. Tato řada sluneční péče chrání pokožku a vlasy před agresivním působením slunce, soli a chloru, zároveň respektuje fyziologické pH vlasů a pokožky.


Hlavními výhodami těchto produktů jsou:

Ochrana a hydratace vlasů: Šampon a kondicionér Pure Sun jsou obohacené o výtažky z opuncie a kapary, které chrání vlasy před vysoušením a zanechávají je hedvábně lesklé. Silikonová rozčesávací emulze v kondicionéru pomáhá udržovat vlasy hydratované a snadno ovladatelné.

Prevence krepatění a matnosti: Elixír Pure Sun zabraňuje krepatění, vysoušení a zmatnění vlivem slunce, soli a chloru. Díky přírodním výtažkům z kapary, opuncie a olivových listů vlasy chrání a zanechává je jemnější a zářivější.

Aktivní složky z přírody: Kosmetika pH Laboratories využívá přírodní extrakty jako je opuncie, kapary, olivových listů a aloe vera. Tyto složky mají hydratační, ochranné a zklidňující účinky na vlasy a pokožku.

Příjemné vůně: Esence Sicílie s bergamotem a hořkým pomerančem přináší jiskřivé tóny hořkých citrusových plodů, které připomínají svěží vůni sicilského ovoce. Tato vůně dodává osvěžující atmosféru užívání produktů.


VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE POD ODKAZEM, KTERÝ SE SKRÝVÁ POD FOTKOU. STAČÍ KLIKNOUT NA FOTO VIZ NÍŽE A MŮŽE POKRAČOVAT V OBJEVOVÁNÍ TUTO EXCELENTÍ SLUNEČNÍ ŘADY.


Poslední novinky