image

VIRTUOUS POCKET BRUSH

VIRTUOUS POCKET BRUSH

Blíží se nejkrásnější čas v roce, a to Vánoce! Je to období, kdy se spojujeme s rodinou a přáteli, dáváme dárky a vyjadřujeme svou lásku a vděčnost. A protože pro nás jsou naši klienti jako součást naší velké rodiny, máme pro vás letos připravený nádherný dárek pro dokonalou péči o vaše vlasy!

Virtuous Pocket Brush je rozčesávací kartáč na vlasy, který se hodí pro všechny typy vlasů. Jeho úkolem je jemně odstranit uzly a nepoškodit vlasy tím, že by je tahal nebo lámal. Navíc šetrně stimuluje a masíruje pokožku hlavy, což přináší další výhody pro vaše vlasy.

Tento kartáč není jen prospěšný pro vaše vlasy, ale také pro naši planetu. Je navržen s ohledem na šetrnost, účinnost a respekt. S Virtuous Brush můžete poskytnout svým vlasům péči, kterou si zaslouží, a zároveň přispět k ochraně životního prostředí.

Ergonomický tvar kartáče byl promyšlen tak, aby co nejlépe kontaktoval vlasy. Díky tomu se dokáže přizpůsobit tvaru vaší hlavy a umožňuje rozčesat více vlasů najednou. Během toho je pokožka hlavy jemně masírována, zatímco se vlasy bez námahy rozčesávají.

Kartáč má také tvarovanou konstrukci, která umožňuje vlasům volně proudit a rychleji odstraňovat vlhkost, což zkracuje čas sušení. Jeho pružné, ultra tenké štětiny jsou navrženy tak, aby rozčesávaly všechny typy vlasů a zároveň jemně masírovaly pokožku hlavy, což podporuje krevní oběh.


Výhody Virtuous Brush:

• Ideální pro všechny typy vlasů, včetně prodloužených vlasů.

• Lze používat na mokré i suché vlasy.

• Jemné rozčesávání bez tahání nebo lámání vlasů.

• Snadno odstraňuje uzly.

• Přizpůsobuje se tvaru hlavy.

• Stimuluje okysličení pokožky masáží hlavy.

• Zkracuje dobu sušení.

• Zabraňuje statické elektřině a rozštěpeným konečkům.

• Zanechává vlasy rozčesané, zdravé a lesklé.

Co je však ještě důležitější, kartáč Virtuous Brush je udržitelný. Je vyroben z materiálu nazývaného Ocean Bound Plastic (OBP), což znamená plast, který by mohl skončit v oceánu a ohrozit životní prostředí. OBP zahrnuje mikroplasty, poloplasty a makroplasty, které se nacházejí v okruhu 50 km od pobřeží, kde není efektivní odpadové hospodářství.

S kartáčem Virtuous Brush můžete tedy nejen pečovat o své vlasy, ale také podporovat snahu o ochranu naší planety. Je to jednoduchý krok směrem k udržitelnější budoucnosti, který můžete udělat každý den.


Poslední novinky