image

EARTH POWDER INFUSION

EARTH POWDER INFUSION

obsahuje výtažky z barvících bylin

Z infuze prášku získaného rozemletím květů, kořenů a listů ve vodě se zrodí přírodní a šetrná barevná služba. Barva, která využívá ingredience přírodního původu a čerpá ze starých rituálů krásy. Autentický a nefalšovaný zážitek, který považuje přírodu za svého nejautentičtějšího spojence krásy.

Earth Powder Infusion je barvicí prášek na rostlinné bázi. S přírodními pigmenty získanými z listů, kořenů, květů a ovoce obohacenými o čisté přímé pigmenty. Infuzí přírodních prášků v horké vodě vzniká přírodní veganská kúra, která dokáže spojit barvicí výkon s krásou vlasů a respektem k pokožce hlavy.

Barvicí byliny a organické sloučeniny vybrané pro infuzi zemního prášku přispívají ke zpevnění vlasového stvolu, podporují stimulaci prokrvení vlasové pokožky a regulují nadbytečný maz, lupy a šupinatění.

Služba je vhodná pro ty, kteří trpí citlivou, zanícenou nebo senzitivní pokožkou a hledají vysoce snesitelnou barvu vlasů. 

BARVÍ / OBNOVUJE ROVNOVÁHU / ROZZÁŘÍ

Veganské složení, originální a vysoce účinné, ideální pro použití v salonu. Složení se směsí rostlinných pigmentů získaných z 5 barvících rostlin, obohacených o čisté přímé pigmenty a rostlinné oleje.

ROSTLINNÉ OLEJE - směsi získané rozemletím kořenů, oddenků, kůry stromů, listů, větví a kaučuku rostlinného původu. Procesem louhováním ve vodě se ze směsi uvolňují přírodní barviva. Vybrané barvící byliny prošly procesem galvanizace a gama ozařováním, aby byla zajištěna snášenlivost a bezpečné používání výrobku.

PŘÍMÉ BARVIVO - čistá barviva, která díky své malé velikosti pronikají do vlasů, aniž by je měnila nebo poškozovala. Zaručují větší krytí, lepší barevný výkon a profesionální výsledky.

BYLINNÉ OLEJE - ricinový olej, datlový olej a olej z rýžových otrub kompenzují práškovou strukturu bylin a zaručují hygienu prostředí. díky svým změkčujícím a lesklým vlastnostem vlasy vyživují a dodávají barvě lesk.

100% VEGANSKÝ / ŠETRNÝ / DERMATOLOGICKY TESTOVANÝ / SE SLOŽKAMI PŘÍRODNÍHO PŮVODU


AKTIVNÍ INGREDIENCE

JUGLANS NIGRA / OŘEŠÁK ČERNÝ (HNĚDÁ/ČERNÁ)

Přirozená tmavá barva vlasů, ideální pro jakýkoli odstín hnědé. S protizánětlivými a vyrovnávacími účinky.


CASSIA OBOVATA / BEZBARVÁ HENNA (ZLATÁ /ŽLUTÁ)

Známá jako „neutrální henna“, obnovuje a vyživuje vlasy. Má antibakteriální a kožní maz regulující vlastnosti. Ideální pro šupinatění.


LAWSONIA INERMIS / HENOVNÍK BÍLÝ (ČERVENOHNĚDÉ ODSTÍNY)

Z listů a sušených rozemletých větví se tvoří zelenožlutý prach s lesklými a zpevňujícími účinky.


INDIGOFERA TINTORIA / INDIGOVNÍK PRAVÝ (MODRO-FIALOVÁ)

Modrofialové barvivo, známé jako černá henna se používá k barvení a k dodání intenzity tmavým odstínům. Chrání před vnějším namáháním a dodává vlasům lesk.


CAMPECHE WOOD / KAMPEŠKOVÉ DŘEVO (KAŠTAN/ČERVENÁ)

Stále zelený strom ze Střední Ameriky. Z jeho kůry se získává přírodní barvivo s antibakteriálními účinky.

Barva jemně, respektuje původní strukturu vlasů. a zajišťuje intenzivní barvu s přirozenými účinky. Dodává přirozené odlesky, rozjasňuje a maskuje šediny.

Její složení umožňuje profesionálům maximálně vyjádřit svou kreativitu. Všestrannost odstínů ve skutečnosti umožňuje přizpůsobit odstíny podle potřeb zákazníka a vytvořit vlastní odstíny. Všechny barvy lze míchat dohromady a vytvářet tak nové barevné odstíny nebo míchat s /00 a vytvářet tak pastelové barvy.

Earth Powder Infusion kombinuje výkonnost barevné služby s výhodami ošetření s regulací kožního mazu. Čistí pokožku hlavy a působí proti tvorbě lupů a šupinatění. Má antibakteriální a kožní maz regulující účinek pro čistou a vyváženou pokožku. Posiluje vlasový stonek a dodává objem a pevnost jemným a vyčerpaným vlasům.


VYSOKÁ TOLERANTNOST

Earth powder infusion může být použita:

• JAKO NÁHRADA NEBO STŘÍDÁNÍ S TRADIČNÍ BARVÍCÍ SLUŽBOU

• BĚHEM TĚHOTENSTVÍ*

• PŘI LÉKAŘSKÝCH ZÁKROCÍCH*

• V MLADÉM VĚKU

*po konzultaci s lékařem

Ideální pro:

• VŠECHNY TYPY VLASŮ

• POŠKOZENÉ LÁMAVÉ VLASY

• OŠETŘENÉ VLASY

• ODBARVENÉ VLASY


Poslední novinky