image

ZVÝŠENÍ CEN PRODUKTŮ

Vážení zákazníci,

Je nám velmi líto, že musíme oznámit zvýšení cen našich produktů od 1.3.2023. Rozhodnutí takového kroku nikdy není snadné, ale v tomto případě je nezbytné kvůli nárůstu cen u všech našich dodavatelů našich produktů, které potřebujeme k poskytování našich služeb na nejvyšší úrovni. Toto rozhodnutí bylo nutné kvůli zvyšujícím se cenám ve všech odvětví a zvyšujícím se cenám nákladům na přísady, které se používají při výrobě našich produktů. Tyto náklady se stále zvyšují a my se snažíme udržet kvalitu našich produktů na nejvyšší úrovni.

Snažíme se však udržet naše ceny co nejnižší a konkurenceschopné, a tak jsme se rozhodli zvýšit ceny pouze o minimální možnou míru (7%), abychom mohli i nadále poskytovat našim zákazníkům kvalitní produkty a služby.

Chceme vás ujistit, že naše závazky a standardy kvality se nezmění a budeme i nadále poskytovat stejně vysokou úroveň služeb, na kterou jste od nás zvyklí.

Aktuální ceníky všech našich produktů najdete u svého obchodního zástupce nebo v online podobě na našich stránkách v sekci „klientská sekce, kde naleznete všechny informace o našich produktech.

Děkujeme vám za vaši loajalitu a podporu a těšíme se na další spolupráci. Pokud máte jakékoliv otázky nebo obavy týkající se změny cen, neváhejte se na nás obrátit.

tým Concept Czech

Poslední novinky